Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La Capella de la Misericòrdia acull fins el proper 12 de setembre l'exposició 'El paisatge observat'

La Capella de la Misericòrdia acull fins el proper 12 de setembre l'exposició 'El paisatge observat'

(18/06/2015)

La mostra, que forma part de la programació de PalmaPhoto 2015, engloba una selecció d'obres del Fons d'Art del Consell de Mallorca i fotografies de l'autor Jaume Gual

La Capella de la Misericòrdia ha acollit la inauguració de l’exposició ‘El paisatge observat’, una selecció d’obres del Fons d’Art del Consell de Mallorca i fotografies de Jaume Gual. La mostra forma part de la programació de l’actual edició de PalmaPhoto, esdeveniment organitzat per l’Associació de Galeristes d’Art Contemporani ‘Art Palma’, que es va inaugurar la setmana passada.

A l'acte han assistit el vicepresident del Consell de Mallorca en funcions, Joan Rotger; la directora insular de Cultura i Patrimoni, Catalina Sureda; l’autor i també comissari de la mostra, Jaume Gual, i els altres dos comissaris, Catalina Andreu i Francesc Bonnin.

L’exposició ‘El paisatge observat’ podrà ser visitada del 19 de juny al 12 de setembre, a la Capella de la Misericòrdia, de dimarts a divendres, de les 11 a les 14 hores, i de les 16.30 a les 20.30, i els dissabtes a partir de les 10 del matí i fins les 14 hores.

La proposta artística encapçalada per Jaume Gual engloba una selecció de 15 pintures del Fons d’Art del Consel i les fotografies realitzades per l'esmentat autor, que proposen una rèplica actual dels paisatges naturals i urbans de la Mallorca de finals del segle XIX i primera meitat del segle XX. 

L'organització de la mostra ha corregut a càrrec de la Vicepresidència de Cultura, Patrimoni i Esports, amb el finançament del departament d’Hisenda i Funció Pública.