Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La carretera de Sóller, entre la rotonda de Palmanyola i la de Bunyola, es tancarà al trànsit en horari nocturn a partir d’aquest diumenge i durant sis nits

La carretera de Sóller, entre la rotonda de Palmanyola i la de Bunyola, es tancarà al trànsit en horari nocturn a partir d’aquest diumenge i durant sis nits

(01/07/2022)

El tancament es produirà a partir d’aquest diumenge, del 3 al 8 de juliol, de 23.00 a 6.00 hores, per dur a terme les darreres intervencions de construcció de la nova rotonda de Raixa

El Departament de Mobilitat i Infraestructures ha informat avui que la carretera de Sóller, entre la rotonda de Palmanyola i la de Bunyola, quedarà tancada al trànsit, només en horari nocturn, a partir d’aquest diumenge i durant sis nits. El tancament es produirà del 3 al 8 de juliol, de 23.00 hores a 6.00, per dur a terme les darreres intervencions de la construcció de la nova rotonda de Raixa. 

En un principi s’havia previst un tall complet de tot el tram durant les 24 hores del dia, de dilluns a divendres, ambdós dies inclosos. No obstant això, conscients dels perjudicis que aquesta situació hagués causat a totes les persones usuàries de la via, així com als veïnats de Bunyola, Palmanyola i Sóller, el Departament de Mobilitat i Infraestructures, la direcció d’obra i l’empresa que duu a terme aquests treballs han fet un esforç per replanificar els talls i fer-los només durant la nit.

El conseller de Mobilitat i Infraestructures ha anunciat que «podem dir que les obres de la nova rotonda de Raixa s’han desenvolupat a molt bon ritme i sense cap tipus d’afecció al trànsit. Hem posat mà de metge perquè així sigui i no perjudicar els usuaris de la carretera i veïns dels pobles als quals aquesta carretera dona accés. Estam arribant als darrers dies d’obra, per la qual cosa s’ha de plantejar un tall puntual per dur a terme el reasfaltatge de tota la zona, això suposarà la fi de l’obra».

Durant l’horari nocturn, de restricció, el trànsit es desviarà per la carretera Ma-2020 i, en tot moment, es garantirà l’accés a tots els veïns i veïnes del tram afectat.

«Estam satisfets d’aquesta intervenció, perquè suposarà una millora de la seguretat viària d’una intersecció que fins ara era perillosa, poc il·luminada i amb una visibilitat molt millorable. Amb aquesta obra s’han solucionat aquestes mancances que hi havia. Es tracta d’un punt molt simbòlic, ja que dona accés a una finca pública que té una elevada demanda ciutadana. A més a més, com sempre feim en els nostres projectes en aquesta legislatura, hem afegit alternatives relatives al transport sostenible i al foment del transport públic, d’aquesta manera, hem disposat de dues noves parades de bus. Estam contents de veure que, d’aquí poc temps, tot això serà una realitat».