Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La Comissió per a les Línies Estratègiques de Mobilitat de Mallorca es reunirà el pròxim dijous

La Comissió per a les Línies Estratègiques de Mobilitat de Mallorca es reunirà el pròxim dijous

(13/09/2018)

Aquesta reunió de feina servirà per detectar problemàtiques i posar en marxa propostes per millorar la situació a curt i llarg termini.

La consellera de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca, Mercedes Garrido, ha anunciat, durant el Ple que s’ha celebrat aquest dijous, que la Comissió per a les Línies Estratègiques de Mobilitat de Mallorca es reunirà el dijous que ve, dia 20.
La sala de juntes del Departament de Territori i Infraestructures acollirà aquesta primera reunió de feina amb diferents punts en l’ordre del dia, entre els quals destaquen: l’aprovació del Reglament de funcionament de la Comissió, l’anàlisi de les propostes del Pla Director Sectorial de Mobilitat de les Illes Balears pel que fa a Mallorca -amb atenció especial als accessos a Palma-, la detecció de problemàtiques amb proposta d’intervencions a curt termini i les propostes de millora de la mobilitat a l’illa i als accessos de Palma, a mig i llarg termini.
A més, a petició del portaveu del Grup Popular, Mauricio Rovira, Garrido ha acceptat incloure la valoració del pla pilot de la carretera del far de Formentor.
Aquesta Comissió de feina es constitueix com a resposta als acords adoptats pel Ple del Consell Insular de Mallorca, de dia 10 de maig i de dia 14 de juny de 2018, amb relació a la creació d’una comissió encarregada de fixar les línies mestres del futur Pla de Mobilitat i Infraestructures de l’illa de Mallorca.