Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La comissió d’urbanisme aprova per unanimitat la modificació de les NNSS de Santanyí perquè l’Ajuntament regularitzi l’aparcament de Cala Llombards

La comissió d’urbanisme aprova per unanimitat la modificació de les NNSS de Santanyí perquè l’Ajuntament regularitzi l’aparcament de Cala Llombards

(22/07/2022)

La consellera Garcías destaca la diligència i celeritat del Departament de Territori en la tramitació.

La comissió d'urbanisme del Departament de Territori ha aprovat en sessió extraordinària per unanimitat la modificació de les NNSS de Santanyí que permetrà l’Ajuntament ordenar un aparcament a Cala Llombards. Aquesta és la darrera passa del Consell per a que l’Ajuntament pugui fer les tramitacions necessàries per obrir l’aparcament.

El Consell de Mallorca ha reduït tot el possible els terminis establerts, agilitzant al màxim la tramitació per donar resposta a la demanda del municipi d'obertura del pàrquing del Caló des Moro.

El Departament de Territori ha estat a disposició en tot moment per atendre les necessitats de l’Ajuntament i dels veïns i veïnes de Santanyí. «El Consell ha donat una resposta amb diligència i celeritat tot just ha rebut la documentació necessària per part del consistori per dur a terme aquesta modificació de les NNSS», ha assenyalat la consellera de Territori, Maria Antònia Garcías.

Territori també ha complert amb el compromís amb l'Ajuntament de Santanyí de convocar de forma extraordinària la ponència i la comissió d'urbanisme, en cas que l'Ajuntament no entregués la documentació a temps per incloure aquest punt dins de la comissió ordinària de final de juny.