Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La Comuna de Lloret acollirà els mesos de juliol i agost el primer AcampaEsport de la Direcció Insular d'Esports

La Comuna de Lloret acollirà els mesos de juliol i agost el primer AcampaEsport de la Direcció Insular d'Esports

(12/04/2017)

L'AcampaEsport està dirigit a joves d'entre 8 i 16 anys. El programa inclou 9 acampades d'una setmana de durada, de dilluns a divendres, que s'iniciaran la setmana del 3 al 7 de juliol i finalitzaran del 28 d'agost a l'1 de setembre.

Esport i natura és un binomi que està molt present en moltes de les activitats que organitza la Direcció Insular d'Esports del Consell de Mallorca. Una combinació que torna a agafar protagonisme a l'AcampaEsport 2017, un projecte d'acampades esportives a la Comuna de Lloret que es duran a terme durant els mesos de juliol i agost.
 
El programa s'ha presentat aquest dimarts amb la presència del vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, la directora insular d'Esports, Marga Portells, el batle de Lloret de Vistalegre, Antoni Bennasar i el regidor d'esports de Lloret, Sebastià Amengual.
 
L'AcampaEsport està dirigit a joves d'entre 8 i 16 anys i constarà de 9 acampades d'una setmana de durada, de dilluns a divendres, que s'iniciaran la setmana del 3 al 7 de juliol i que finalitzaran la setmana del 28 d'agost a l'1 de setembre. Cinc dies d'activitats esportives en ple contacte amb la natura on també se fomentaran aspectes relacionats amb els valors, com la convivència, el respecte o el companyerisme. 
 
El termini d'inscripció comença el 24 d'abril i finalitza el 30 de maig. Per a més informació consultau el web www.esportbasemallorca.net