Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La consellera Margalida Puigserver inaugura les jornades “Nous canvis legislatius en infància i adolescència”

La consellera Margalida Puigserver inaugura les jornades “Nous canvis legislatius en infància i adolescència”

(12/05/2016)

La presidenta de l'IMAS, juntament amb la consellera de Serveis Socials del Govern, Fina Santiago i el rector de la UIB, Llorenç Huguet han donat el sus a la trobada.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, Margalida Puigserver, ha inaugurat aquest matí les jornades “Nous canvis legislatius en infància i adolescència. Entendre l'interès superior de l'infant”, a la sala d'actes de l'edifici de Son Lladó a la Universitat de les Illes Balears (UIB). Juntament amb la consellera han donat el sus a les jornades la consellera de Serveis Socials i Cooperació del Govern Balear, Fina Santiago i el rector de la UIB, Llorenç Huguet.

 

Les jornades, que tendran una durada de dos dies, estan organitzades per l'Oficina de Defensa dels Drets del Menor (ODDM) i tenen com a principal objectiu promoure un debat rigorós que tingui en compte de quina forma es compleix l'interès superior del menor a la nostra societat i quins són els reptes que es plantegen a partir dels darrers canvis legislatius.

 

La trobada, que compta amb la participació de ponents de diferents àmbits des del jurídic a l'educatiu, combina la part teòrica amb diverses xerrades i taules rodones amb una part més pràctica amb diferents tallers sobre infants tutelats i l'exposició d'experiències de participació infantil i juvenil.

 

Durant la seva intervenció Puigserver s'ha mostrar molt satisfeta de poder col·laborar des de l'IMAS ja que “no podíem deixar de participar i col·laborar en unes jornades que tenen com a principal objectiu entendre l'interès superior del menor, que al cap i a la fi és l'objectiu que perseguim tots aquells que treballem amb aquest col·lectiu”. Així mateix, la consellera ha volgut agrair públicament “la gran tasca que duen a terme els tècnics i professionals de l'àrea de Menors de l'IMAS”.