Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La consellera Ribot ressalta "la tasca social fonamental" del Banc d'Aliments de Mallorca

La consellera Ribot ressalta "la tasca social fonamental" del Banc d'Aliments de Mallorca

(17/12/2019)

La vicepresidenta i consellera Ribot remarca "tal com estan les coses la fundació fa una gran tasca social i solidària"

La consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell, Aurora Ribot, ha qualificat avui de "tasca social fonamental" la feina que desenvolupa a Mallorca el Banc d'Aliments. Ribot ha mantingut avui una reunió amb els màxims responsables d'aquesta associació, el president Raimundo de Montis, i el vicepresident, José Yáñez.
Els portaveus del Banc d'Aliments han informat la consellera de les diferents accions que aquest organisme organitza a favor dels seus més de 20.000 beneficiaris a l'illa. Campanyes com "l'Operació Quilo", celebrada el passat mes de novembre, incideixen en l'objectiu de "justícia social", una de les prioritats del Banc d'Aliments, segons el seu president, Raimundo Montis
Aquesta associació fa feina amb més de 70 institucions i organitzacions de diferents àmbits solidaris. "Actualment estem cercant més socis corporatius que ajudin al Banc", ha ressaltat José Yáñez, vicepresident de l'organisme.
Fundat l'any 1995, el Banc d'Aliments celebrarà el 2020 els seus 25 anys d'activitat social i solidària. Ubicat a les instal·lacions de Mercapalma, enguany també rebrà la medalla d'or concedida per l'Ajuntament de Palma. La consellera Ribot s'ha compromès avui a visitar les seves instal·lacions ben aviat.