Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La coreògrafa eivissenca Raquel Klein estrena Wu Wei a la Sala Gran del Teatre Principal

La coreògrafa eivissenca Raquel Klein estrena Wu Wei a la Sala Gran del Teatre Principal

(30/01/2020)

Es podrà veure divendres 31 de gener i dissabte 1 de febrer.

La coreògrafa eivissenca Raquel Klein estrenarà Wu Wei el proper divendres 31 de gener, a les 20 hores, a la Sala Gran del Teatre Principal; una peça que també es podrà veure el dissabte 1 de febrer, a les 18 hores.

Wu Wei és una coproducció del Teatre Principal amb Raquel Klein i el Mercat de les Flors de Barcelona, on es va estrenar el cap de setmana passat. A més, compta amb la col·laboració de Teatros del Canal, EiMa, Graner, Estruch i La Caldera.

Aquesta peça és una creació de la pròpia Klein, que també n’és la directora, i compta amb la interpretació de Jacob Gómez, Martina Rocosa, Alexa Moya, Carlos Roncero, Blanca Tolsá, Adrià Juan i Albert Tarrats.

Wu Wei és la primera obra de Raquel Klein com a creadora. Una peça coreogràfica que investiga sobre el temps i la seva percepció. Amb aquest punt de partida, Wu Wei ens proposa un viatge visual i sonor a través de la contemplació. Un viatge on el cos es contempla mentre es deixa recórrer per la tranquil·litat de la mirada.

Aquesta coreografia forma part d’una investigació que s’ha desplegat paral·lelament en format solo amb la peça 1’28 (que poguérem veure a la Sala Petita la temporada passada i que fou guanyadora del certamen Art-Jove 2017) i de Me Myself & I (Certamen Coreogràfic de Madrid).

Per a aquest espectacle hi haurà una disposició especial de les butaques, sobre l’escenari de la Sala Gran. A més, després de la funció de dia 31 hi haurà Principal Plus, un col·loqui amb la companyia i el públic per parlar de l’obra.