Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La cuina de Miquel Calent a les nits de Raixa

La cuina de Miquel Calent a les nits de Raixa

(02/09/2017)

El reconegut cuiner mallorquí va realitzar un showcooking a la clastra de Raixa amb la presència atenta de més de 300 assistents que per finalitzar van poder degustar els tres plats elaborats per Miquel Calent.

Utilitzant ingredients locals i la seva preferència per la cuina de tota la vida, Miquel Calent va elaborar tres plats davant del públic amb el seu toc especial. Els més aficionats van poder realitzar qüestions culinàries de cada preparació o aprofundir en algun dels ingredients que el cuiner mallorquí havia escollit per a l'ocasió. Posteriorment es van servir més de 500 tapes del menú elaborat que el públic va poder degustar mentre gaudien d'un espai agradable com és la clastra de Raixa. 

Un esdeveniment que forma part del programa d'activitats en commemoració de l'adquisició de la finca pública de Raixa per part del Consell de Mallorca amb la voluntat de protegir i difondre el patrimoni de l'illa.

Teatre, música, cuina i història han estat els eixos dels espectacles socioculturals que s'han programat durant aquest estiu. Una nit al mes que els assistents han pogut gaudir de forma gratuïta i que a més, els ha permès visitar els jardins romàntics de Raixa.

La darrera actuació tindrà lloc el divendres 29 de setembre amb l'espectacle "Entre mons", concert de piano i bombardí per part de dos reconeguts músics, d'una banda la pianista japonesa, Yuko Mazutani, i el bombardinista mallorquí Josep Burguera, que ens interpretaran una mescla d'obres clàssiques i contemporànies de compositors d'arreu del món.