Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La Direcció Insular de Política Lingüística ofereix un curs per a professionals als mitjans de comunicació

La Direcció Insular de Política Lingüística ofereix un curs per a professionals als mitjans de comunicació

(07/09/2017)

La recentment creada Direcció Insular de Política Lingüística, que depèn del Departament de Participació Ciutadana i Presidència, proposa a professionals dels mitjans de comunicació l’oportunitat de millorar la fonètica i la dicció en català, en un curs que s’ofereix anualment i que s’impartirà els mesos d’octubre i novembre, a la Misericòrdia.

A aquest curs, que té una durada de 40 hores, distribuïdes en dos mòduls de 18 hores i una sessió final d’avaluació i de tutoria de 4 hores s’hi podran matricular de l’11 al 24 de setembre i tindrà lloc del 2 d’octubre al 15 de novembre dos horabaixes per setmana.

Aquesta acció formativa, ja consolidada amb més de cinc edicions, compleix amb la voluntat de la Direcció Insular de difondre i incentivar el bon ús del català en els mitjans de comunicació, i té com a objectius, entre d’altres, dotar al personal d’aquests mitjans dels coneixements teòrics bàsics sobre la veu i aprendre a tenir-ne cura, treballar tots els fonemes de la llengua catalana i posar al seu abast models orals de correcció lingüística.

El certificat d’assistència s’obtindrà amb la presència de com a mínim el 80 % de la durada del curs. I qui, a més, resolgui satisfactòriament l’activitat d’avaluació de cada mòdul, obtindrà un certificat d’aprofitament.

Per a més informació i inscripció al curs, es pot consultar la pàgina de Normalització Lingüística del web del Consell de Mallorca (<http://www.conselldemallorca.cat/llengua>).