Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La direcció insular d’Esports inicia un programa de visites per presentar als ajuntaments el catàleg de serveis 2015-16

La direcció insular d’Esports inicia un programa de visites per presentar als ajuntaments el catàleg de serveis 2015-16

(04/09/2015)

Aquesta setmana ha estat el torn dels ajuntaments d’Andratx i Calvià, que han conegut de primera mà l’ampli programa d’activitats d’esport base i de línies de suport formatiu i d’assessorament que ofereix el Consell als consistoris.

La directora insular d’Esports, Margalida Portells ha posat en marxa un calendari de trobades amb els responsables municipals de Mallorca per oferir línies de col·laboració i foment de l’esport base, a partir del catàleg de serveis d’aquest curs 2015-2016. Moltes de les línies de feina i programes d’activitats que promou la dirección insular tenen en compte les necessitats dels diferents municipis, ja sigui a nivell de “Jocs esportius escolars”, “Esport per a tothom”, el programa de foment de valors “Jugam”, l’Observatori esportiu de Mallorca –adreçat a contribuir a la millora de la gestió esportiva-, així com el servei de Medicina de l’esport.

 

Aquestes reunions serveixen també per copsar quin és l’estat actual i les necessitats més urgents dels municipis a nivell de promoció de l’esport escolar, extraescolar i també per conèixer quina és la situació dels clubs locals.

 

A Andratx, la directora insular d’Esports, Margalida Portells i el seu equip –el cap de servei d’Esport Base, Miquel Roca i el tècnic esportiu de la comarca de Ponent, Jesús Macarro- han estat rebuts per la regidora d’Esports, Margalida Borrás. Posteriorment, a Calvià, la responsable d’Esports del Consell ha pogut intercanviar informació amb el batle Alfonso Rodríguez, la tinent de batle de Cohesió Social responsable d’Educació, Nati Francés, la tinent de batle d’Esports, Eva Serra, el director general d’Esports, Marcos Pecos, el gerent de l’Institut Calvianer de l’Esport (ICE), Antoni Sitges i la gerent de l’IMEB, Cecilia Valls.