Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La Direcció Insular d'Igualtat s'adhereix al manifest en contra de la publicació de la revista "Perlas y Cuevas"

La Direcció Insular d'Igualtat s'adhereix al manifest en contra de la publicació de la revista "Perlas y Cuevas"

(15/01/2016)

La Direcció Insular d'Igualtat s'adhereix i dóna suport al manifest publicat pel Col·lectiu Dones de Llevant i Assamblea Antipatriarcal de Manacor en contra de les imatges publicades a la revista Perlas y Cuevas.

Avui, a les 20 h, el Col·lectiu Dones de Llevant i Assamblea Antipatriarcal de Manacor, han convocat una concentració amb casserolada davant de la seu de la revista (a la plaça de les verdures) per a demostrar el rebuig a la utilització de la dona com a reclam.
El cos de la dona no és una mercaderia i volem instar a deixar d'utilitzar els més casposos estereotips sexistes, com els utilitzats pels autors d'aquesta revista. No tot val per vendre.
I en aquesta línia també s'ha manifestat l'Associació Cultural de Sant Antoni Manacor, ja que s'ha utilitzat una figura tradicional sense cap permís. Mesclar una figura com el Dimoni Gros amb la denigració de la figura de la dona no és una decisió encertada ni moderna, i s'ha creat una imatge de mal gust i la sensació que hem tornat a l'Espanya dels anys setanta.
 
Per tot això, aquesta direcció insular insta els autors de Perlas y Cuevas a un replantejament de la seva visió sobre unes festes patronals que res tenen a veure amb la pornografia gratuïta.