Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La façana del Consell de Mallorca encén els llums de Nadal i inaugura un betlem monumental

La façana del Consell de Mallorca encén els llums de Nadal i inaugura un betlem monumental

(05/12/2016)

A l’acte tampoc hi ha mancat un concert de nadales i s’ha servit xocolata pels assistents que acudiren a la seu de Palau Reial

 El Consell de Mallorca ha inaugurat la seva il·luminació i decoració de Nadal amb un acte al qual han assistit el president Miquel Ensenyat, el vicepresident primer Francesc Miralles i els consellers executius Mercedes Garrido, Margalida Puigserver i Sandra Espeja. 

 

Per amenitzar l’encesa de llums, ha tengut lloc la seu de la institució insular una concert de nadales a càrrecs de dues corals. El Cor Infantil del Teatre Principal de Palma ha estat dirigit per Maria Francisca Mir i acompanyats en el piano per Raül López. La Coral de Majors de la Universitat de les Illes Balears ha actuat sota la direcció de Pilar Noguera.

 

Durant l’acte, també s’ha inaugurat un betlem monumental situat davall l’escala d’honor i que representa diversos paissatges i escenes d’un poble de muntanya de Mallorca de final del segle XIX i començament del segle XX. El muntatge ha anar a càrrec de Cake Portas.

 

En haver acabat, s’ha servit un tassó de xocolata als assistents que han acudit a la seu del Consell de Mallorca del carrer de Palau Reial.