Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La Fundació Mallorca Literària i IB3 Ràdio difonen poesia en el marc del projecte «[LLEGIR]»

La Fundació Mallorca Literària i IB3 Ràdio difonen poesia en el marc del projecte «[LLEGIR]»

(21/04/2021)

El dia de Sant Jordi es començaran a emetre píndoles poètiques a la ràdio pública autonòmica amb el lema «IB3 Ràdio i Mallorca Literària compartim el plaer de [llegir]»

La Fundació Mallorca Literària i IB3 Ràdio iniciaran una col•laboració a partir del divendres 23 d’abril per al foment de la lectura i divulgació de la literatura a les Illes Balears, en el marc del projecte «[LLEGIR]» de la Fundació Mallorca Literària.

Aquesta iniciativa, «IB3 Ràdio i Mallorca Literària compartim el plaer de [llegir]», neix amb la vocació de promocionar la creació literària i el foment de la lectura, i crear una comunitat lectora que aglutini interaccions: un espai multidireccional on es puguin anar abocant recomanacions de lectura i es canalitzin propostes de trobada tant presencials com virtuals entre el col•lectiu lector. Sempre amb l’accent posat en la lectura com a territori de plaer, de refugi, de trobada, d’expressió, etc.

La divulgació es durà a terme en virtut de la col•laboració entre ambdues institucions, amb l’objectiu de contribuir a una millor i major difusió de la literatura d’autors balears, així com de la literatura catalana en la qual s’emmarca aquesta producció i de les traduccions d’altres literatures publicades dins el sector del llibre de les Balears.

La col•laboració es materialitzarà en una col•lecció de 365 píndoles literàries, que es difondran dins la programació d’IB3 Ràdio (de dilluns a divendres en el programa Al Dia i dissabte i diumenge en el programa La Gran Vida) i a través de les xarxes socials del mitjà de comunicació públic de les Illes Balears (IB3).

Les píndoles preparades en el marc d’aquesta col•laboració també les difondrà diàriament la mateixa Fundació Mallorca Literària en el seu perfil oficial a les xarxes socials, així com el Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca com a institució mare.