Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La Fundació Mallorca Turisme ofereix formació gratuïta en matèria d’accessibilitat

La Fundació Mallorca Turisme ofereix formació gratuïta en matèria d’accessibilitat

(11/02/2023)

El programa consta de sis sessions formatives en línia sobre el turisme accessible, adreçades a tota la cadena de valor turística de l’illa

El Consell de Mallorca, a través de la Fundació Mallorca Turisme, ofereix sessions de formació gratuïtes que s’inclouen en el Pla d’Accessibilitat de Mallorca. Aquest programa s’emmarca, concretament, en el Pla de Dinamització del Turisme Accessible de la Fundació Mallorca Turisme, que ha elaborat conjuntament amb l’associació PREDIF.

En total, es duran a terme sis formacions en matèria de turisme accessible. És un programa totalment gratuït, que s’imparteix de manera telemàtica i s’adreça a tota la cadena de valor turística de Mallorca. Cada formació té una durada de 5 hores, 3 d’autoaprenentatge i dues de videocoferència en directe o gravada.  

Els diferents blocs formatius es corresponen amb els conceptes següents: introducció al turisme accessible per a tothom, com aconseguir un recurs accessible, atenció al públic amb necessitats d’accessibilitat, platges accessibles, introducció a l’accessibilitat digital i com promocionar un recurs accessible. Les sis sessions ja estan disponibles al web https://accesiblemallorca.com/ca/formacio-turisme/. La formació estarà disponible fins al mes de maig.

El conseller de Transició, Turisme i Esports, Andreu Serra, destaca que «la informació i la formació són eines fonamentals per trencar barreres i per complir l’objectiu fonamental de ser una destinació amb una accessibilitat universal». Es tracta, també, de difondre tota la informació normativa, així com de compartir els avenços i les novetats en matèria d’accessibilitat.