Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La gent gran de la part forana celebra la seva Trobada d'Activitats al Palau d'Esports d'Inca, amb nombroses exhibicions de ball i gimnàstica

La gent gran de la part forana celebra la seva Trobada d'Activitats al Palau d'Esports d'Inca, amb nombroses exhibicions de ball i gimnàstica

(21/03/2015)

La presidenta del Consell, Maria Salom, ha inaugurat la jornada, juntament amb el president del Govern de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, i el batle d'Inca, Rafel Torres, i ha destacat 'les ganes de superació i la dedicació' dels majors

El Palau Municipal d'Esports d'Inca ha acollit aquest matí, a partir de les 10 hores, la Trobada d'Activitats de les entitats de gent gran de la part forana, que ha permès els usuaris del teixit associatiu de les persones majors fer una completa exhibició dels tallers de gimnàstica, ball en línia, ball de saló, ioga i dances del món que practiquen habitualment sota la supervisió de monitors especialitzats.

 

La trobada s'ha perllongat al llarg de tres hores i ha estat inaugurada oficialment per la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, acompanyada del president del Govern de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, i el batle d'Inca, Rafel Torres.

Igualment, ha assistit una nombrosa representació institucional, integrada per batles i regidors dels municipis participants, així com per responsables polítics de l'Executiu autonòmic i la institució insular. Entre aquests darrers cal destacar la presència del vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esports, Joan Rotger; la consellera de Famía i Serveis Socials, Sandra Hernández, i la directora insular de Relacions Institucionals, Maribel Crespí.

 

La presidenta Maria Salom ha destacat "l'esforç i dedicació" que dels majors "en benefici de la vostra salut i benestar". "Vostres, els majors, ens guanyeu en saviesa, il·lusió i ganes de superació".

 

En total, 1.837 membres de les associacions de gent gran dels pobles de Mallorca han pres part en la trobada, procedents de 36 municipis: Algaida, Alcúdia, Artà, Bunyola, Binissalem, Campanet, Capdepera, Calvià, Consell, Esporles, Felanitx, Fornalutx, Inca, Lloseta, Lloret de Vistalegre, Llubí, Llucmajor, Manacor, Mancor de la Vall, Marratxí, Muro, Montuïri, Petra, Porreres, Santanyí, Santa Maria, Santa Eugènia, Sant Joan, Sant Llorenç, Sa Pobla, Sencelles, Ses Salines, Sineu, Sóller, Son Servera i Vilafranca.