Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La I Jornada Tècnica sobre Biodiversitat i Pedra en Sec ha finalitzat avui amb una visita guiada a la finca de Son Amer

La I Jornada Tècnica sobre Biodiversitat i Pedra en Sec ha finalitzat avui amb una visita guiada a la finca de Son Amer

(28/11/2015)

Els participants han pogut gaudir de la flor ai la fauna que amaguen els marges de la finca pública

La visita guiada per la finca de Son Amer ha posat avui punt final a la I Jornada Tècnica sobre Biodiversitat i Pedra en Sec. Durant la visita, una trentena de participants han pogut veure d’aprop la gran riquesa de flora i fauna que amaguen els marges a Mallorca.

 

Aquesta primera jornada va començar ahir amb un acte encapçalat per la consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, on va insistir en la necessitat de “fer una passa més i reconèixer la importància de la biodiversitat que amaguen els marges que es poden trobar arreu de l’illa”.

 

Durant l’acte es varen presentar tres ponències. La primera va anar a càrrec de Raoul Manenti, professor de la universitat de Milà, qui va exposar les conclusions dels seus estudis duits a terme als Alps sobre els rèptils que viuen a les construccions de pedra en sec. La segona ponència va anar a càrrec d’Arnau Sabatè, on va explicar la seva experiència amb els marges i la biodiversitat a les zones de Vandellós i l’Hospitelet de l’Infant. Per acabar, diferents membres de la direcció insular de Medi Ambient varen parlar sobre la pedra en sec i la biodiversitat a Mallorca, concretament de la flora que habita als marges i que ja recull el catàleg de margades elaborat per la institució.