Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La Llar d'Ancians de l'IMAS celebra el seu tradicional mercadet de Nadal

La Llar d'Ancians de l'IMAS celebra el seu tradicional mercadet de Nadal

(22/12/2015)

Durant tot el matí d’ahir totes les persones interessades pogueren veure i adquirir les peces elaborades pels mateixos participants, depenents i vàlids, del taller de fang de la llar.

La Llar d'Ancians va celebrar ahir un mercadet de Nadal en el qual s'exposaren i veneren un ampli ventall de peces de ceràmica que han estat realitzades pels propis usuaris d'aquest centre gestionat per l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS).

 

Concretament, una cinquantena de residents, entre depenents i vàlids, han participat al taller de ceràmica que es s’ha dut a terme a la mateixa Llar d'Ancians i on s’han elaborat, durant les darreres setmanes, les peces que es posaren a la venta al mercadet de Nadal que es celebrà ahir.

 

Cal recordar que l'objectiu de l'IMAS amb la organització dels diferents tallers a les seves residències i llars socioculturals és fomentar l'envelliment actiu de les persones majors. En el cas concret del taller de fang, facilita que tots els participants duguin a terme exercicis de psicomotricitat que reforcin la musculatura de les mans, es fomenta el respecte mutu i s'eviten situacions d'aïllament social d'alguns dels usuaris.

 

Igualment, el fet de veure els seus treballs exposats i a la venda fa que les persones majors que hi participen se sentin part important del dia a dia de la residència, la qual cosa en molts casos els ajuda a mantenir la illusió en el dia a dia.