Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La Llar d'Ancians de l'IMAS i la Fundació Natzaret col·laboren en un projecte intergeneracional

La Llar d'Ancians de l'IMAS i la Fundació Natzaret col·laboren en un projecte intergeneracional

(20/10/2017)

Els residents dels dos centres han creat un hort urbà que serveix d'espai d'interacció entre les persones majors i els més joves.

La residència Llar d'Ancians de l'IMAS i la Fundació Natzaret han iniciat el programa Horticultors Novells, un projecte de dinamització intergeneracional que, a través de la creació d'un hort urbà a la residència, permet la interacció entre les persones majors que resideixen a la Llar d'Ancians i els joves que viuen a les llars de la Fundació Natzaret.

 

L'objectiu d'aquest projecte és el de fomentar el treball conjunt entre les persones majors autònomes i els adolescents de la Fundació Natzaret de manera que la creació i cura de l'hort urbà esdevingui una activitat enriquidora entre les dues generacions i, a més, serveixi de punt de partida per una relació entre ells.

 

Aquesta activitat forma part de la filosofia de l'IMAS de fomentar l'envelliment actiu a través d'activitats que involucrin les persones majors en la dinàmica general del centre, així com fomentar la seva autoconfiança en poder transmetre als joves les tradicions i els seus coneixements.