Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La Mallorca Film Commission convoca un concurs de curtmetratges per promoure la cultura i el talent audiovisual de l’illa

La Mallorca Film Commission convoca un concurs de curtmetratges per promoure la cultura i el talent audiovisual de l’illa

(07/03/2023)

​​​​​​​Els interessants poden presentar les creacions fins al 19 d’abril

La Mallorca Film Commission ha convocat el concurs #MallorcaFilmCurtmetratges amb l’objectiu d’impulsar la cultura i el talent audiovisual de l’illa com a via alternativa de promoció d’un turisme de qualitat. Els interessats poden presentar les creacions fins al 19 d’abril.

D’aquesta manera, els professionals i les empreses audiovisuals de Mallorca interessats en participar en el concurs poden presentar obres produïdes entre l’1 de gener de 2021 i el 31 de desembre de 2022.

Les obres han de tenir una durada mínima de 30 segons i màxima de 30 minuts. La temàtica és lliure, però s’ha de fer referència en algun moment a Mallorca i emprar imatges que serveixin per promocionar-la.

Els premis del concurs consisteixen en dos primers guardons de 6.500 euros, dos segons de 3.500 euros i dos tercers de 2.000 euros. S’hi unirà un quart reconeixement, el Premi de les Xarxes, valorat en 1.000 euros i destinat a aquell curtmetratge que rebi més «m’agrada» en el compte d’Instagram de la Mallorca Film Commission, on es publicaran tots els curts participants en el concurs.

Per elegir els guanyadors, el jurat tindrà en compte diversos aspectes qualitatius, com són el guió, la direcció, la fotografia i la interpretació; així com un criteri turístic, en el qual es puntuarà positivament la projecció de la imatge de Mallorca cap a l’exterior, derivada dels curtmetratges, mitjançant la presència de localitzacions, tradicions, patrimoni, història, cultura i talent local dels equips en la producció de les peces.

Enllaç a la sol·licitud:

https://fundaciomallorcaturisme.sedelectronica.es/board