Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La Mallorca Film Commission organitza unes jornades en el marc de l’EMIFF per bastir ponts entre la indústria audiovisual xinesa i la mallorquina

La Mallorca Film Commission organitza unes jornades en el marc de l’EMIFF per bastir ponts entre la indústria audiovisual xinesa i la mallorquina

(28/10/2019)

A causa del gran creixement de la indústria audiovisual xinesa, la Mallorca Film Commission ha posat en marxa diferents accions per generar sinergies entre el sector audiovisual xinès i l’espanyol. Bons exemples d’aquests esforços són l'assistència anual de l’MFC al Shanghai Film Market o el patrocini del rodatge de dos episodis de la producció xinesa Spain Passion, que desembarca a Mallorca aquest mateix mes d’octubre.

Aprofitant la col·laboració i el marc de l’EMIFF 2019, la Mallorca Film Commission ha duit a Palma l’equip de la pel·lícula xinesa The Priestess, que s’estrena a les 19.30 h a CineCiutat. És una producció originària de Fu Zhou (ciutat situada a la província de Jiangxi) dirigida per Joe Chow i és el primer llargmetratge que representa la cerimònia xinesa de sacrifici Big Nuo, oblidada durant milers d’anys i recuperada a través d’una història d’amor dramàtica i inspiradora.

En aquest sentit, el conseller Andreu Serra, responsable del Departament de Turisme i Esports del Consell de Mallorca (entitat on se situa la Mallorca Film Commission), assegura que «la presència d’aquesta pel·lícula al festival Evolution, a Mallorca, i la presència aquí d’aquesta delegació important de cineastes xinesos, és un pas més en la nostra estratègia de vincular Mallorca i la Xina a través del cinema, i facilitar d’aquesta manera el coneixement dels atractius de la nostra illa a aquest enorme país, que comença a ser un dels grans mercats emissors del turisme internacional».

Aquesta estrena suposa un motiu excel·lent per obrir activitats noves i trobades de la delegació xinesa amb l’audiència, la premsa, la indústria audiovisual i les autoritats de Palma.

La projecció d’aquesta pel·lícula s’ha complementat amb un panell al Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma Es Baluard.