Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La Missió dels Sagrats Cors ha presentat avui al Consell els seus projectes més destacats

La Missió dels Sagrats Cors ha presentat avui al Consell els seus projectes més destacats

(28/10/2015)

La Missió té més de 40 anys d’història i entre els projectes que ha presentat al president del Consell de Mallorca destaca un centre de missioners a l’Argentina. També han convidat Ensenyat a un acte que tindrà lloc el mes de gener al Teatre Principal

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha rebut avui en audiència el procurador i el gerent de la Missió dels Sagrats Cors, Miquel Mascaró i Antoni Moreno, respectivament. Aquesta primera trobada és una presa de contacte entre les dues institucions per detectar les mancances i les necessitats, així com les futures col·laboracions amb la institució insular.


Entre els projectes més importants que han presentat al president del Consell, destaca el centre de missioners que projecten a l’Argentina i que durà el nom del missioner mallorquí Pere Riera, que va passar gairebé una dècada al país andí.


Mascaró i Moreno també han volgut convidar el president del Consell a l’acte benèfic que tindrà lloc dia 17 de gener al Teatre Principal de Palma. Hi actuaran diferents artistes de l’illa com, per exemple, Jaume Anglada i Els Valldemossa.