Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La participació social de la gent gran centra la IV Jornada d'Envelliment Actiu

La participació social de la gent gran centra la IV Jornada d'Envelliment Actiu

(01/10/2015)

Javier de Juan, vicepresident de l'IMAS, ha inaugurat la trobada, que coincideix amb el Dia Internacional de la Gent Gran.

El vicepresident de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Javier de Juan, ha inaugurat aquest matí la IV Jornada d'Envelliment Actiu, organitzada pel Consell, el Govern (Centre Balears Europa) i l'Ajuntament de Palma, amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran.

 

Juntament amb el regidor d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics de Cort, Aligi Molina, De Juan ha donat el sus a la jornada que enguany du per lema “Projectem el futur: cap a la participació inclusiva”. De Juan ha agraït a tots els participants la seva assistència i ha destacat la importància de la col·laboració entre administracions en l'organització d'aquest tipus de jornades.

 

Més de 80 persones s'han inscrit en la jornada d'enguany, que ha comptat amb les intervencions de Maria del Carmen Triadó, catedràtica emèrita de la UB i experta en psicogeriatria i Lýdia Sánchez Prieto, psicològa.  Així mateix han tengut lloc dues taules rodones, la primera amb la participació de representants dels col·lectius de Jubilats per Mallorca i Padrines i Padrins Flauta, i una segona protagonitzada pels periodistes David Oliver i Maria Antònia Cantallops.