Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La presidenta Catalina Cladera ha rebut en audiència el batle de Sóller, Carlos Simarro

La presidenta Catalina Cladera ha rebut en audiència el batle de Sóller, Carlos Simarro

(22/08/2019)

A la reunió s’ha acordat treballar conjuntament per una mobilitat sostenible al municipi i la conservació del patrimoni històric.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, acompanyada pel conseller d’Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, ha mantingut avui la primera reunió institucional amb el batle de Sóller, Carlos Simarro, i el primer tinent de batle, Carles Darder. Durant l’audiència, ambdues institucions s’han compromès a treballar de manera coordinada per millorar la mobilitat al municipi i la conservació del patrimoni històric. 

«Un dels principals compromisos dels Acords de Raixa és apostar per la mobilitat sostenible i facilitar als ajuntaments la creació d’aparcaments dissuasius als municipis», ha recordat la presidenta Cladera. Per això s’ha acordat facilitar a l’ajuntament solleric la creació de nous aparcaments al municipi amb l’objectiu de reduir el trànsit de vehicles al centre urbà i fer plans de mobilitat més sostenibles. 

També s’ha acordat continuar treballant en la protecció de la Fàbrica Nova, declarada Bé d’Interès Cultural pel Consell i un dels exponents del patrimoni històric de Sóller. «Treballarem per recuperar aquest espai i poder mostrar el passat industrial de les fàbriques tèxtils al municipi», ha apuntat el batle de Sóller.