Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La presidenta de l’IMAS, Margalida Puigserver, assisteix al 27è aniversari de la Llar Reina Sofia

La presidenta de l’IMAS, Margalida Puigserver, assisteix al 27è aniversari de la Llar Reina Sofia

(16/10/2015)

El vicepresident primer de l’IMAS, Javier de Juan, i la directora insular d’Atenció a la Dependència, Margalida Fullana, també s’han desplaçat fins a la Llar Reina Sofia per assistir al dinar i a la posterior festa amb la què es tanquen les celebracions.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, acompanyada pel vicepresident primer de l'IMAS, Javier de Juan, i per la directora insular d’Atenció a la Dependència, Margalida Fullana, ha assistit avui al dinar i a la posterior festa amb la qual s’han tancat les celebracions del 27è aniversari de la Llar Reina Sofia.

 

Puigserver ha mostrat la seva satisfacció davant l’activitat i bon ambient que es respira a la Llar Reina Sofia, al mateix temps que ha agraït a tot el personal la feina que duen a terme dia a dia per tirar endavant el centre.

 

Durant tres dies, els socis d'aquesta llar sociocultural, han dut a terme una sèrie d'activitats per a commemorar els 27 anys d'existència del centre. Així, s'ha pogut veure una demostració de les activitats que s’organitzen a la llar, com per exemple el ball en línia, la gimnàstica o el tai-xi, així com també una degustació de plats dolços i salats elaborats pels socis.

 

Al llarg d'aquests tres dies, també s'ha pogut visitar una exposició amb els treballs que s'han realitzat als tallers de pintura i ceràmica i altres manualitats, i els socis han pogut gaudir d'una representació teatral, una desfilada de perruqueria, una missa cantada amb homenatge als majors del centre i dos espectacles de ball clàssic espanyol i ball de saló.

>/p>