Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La presidenta del Consell de Mallorca assisteix a la trobada anual de la Societat de Caçadors de Binissalem

La presidenta del Consell de Mallorca assisteix a la trobada anual de la Societat de Caçadors de Binissalem

(20/02/2015)

Maria Salom ha destacat la col·laboració i el diàleg amb el col·lectiu durant l'actual legislatura i ha assegurat que la institució insular seguirà fent feina per promocionar i fomentar aquesta activitat

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, ha assistit avui a la trobada anual de la Societat de Caçadors de Binissalem, que s’ha celebrat en un restaurant del municipi.

L’acte ha comptat també amb la presència del batle de Binissalem, Jeroni Salom; el president de la Federació Balear de Caça, Jaume Ripoll; el seu homòleg de la Societat de Caçadors de Binissalem, Pep Mariscal, així com amb un nombrós grup de socis del municipi, que avui han celebrat el final de la temporada cinegètica amb un dinar.

Igualment, per part del Consell de Mallorca, també hi ha assistit la consellera de Medi Ambient, Catalina Soler.

La presidenta insular, que ha agraït al batle i a la Societat de Caçadors de Binissalem la convidada a aquest acte de germanor, ha destacat la gran col·laboració d’aquest col·lectiu durant la present legislatura i ha fet un balanç molt satisfactori de la gestió que s'ha fet des del Departament de Medi Ambient.

“A través de la Direcció Insular de Caça, que aquesta legislatura ha començat a funcionar com a departament propi en tota la història del Consell de Mallorca, hem recollit els vostres suggeriments i peticions, i hem treballat des del diàleg i la cooperació”. “Hem fet feina de valent per oferir-vos els millors serveis i per donar resposta a tot allò que heu necessitat”, ha afirmat Maria Salom.

Al mateix temps, Salom ha reiterat el suport del Consell de Mallorca al món de la caça i ha assegurat que es seguirà fent feina “per promocionar i fomentar aquesta activitat tan arrelada a les nostres tradicions".

Durant la trobada, la presidenta ha imposat, en nom de la Federació Balear de Caça, una insígnia commemorativa a un dels components més veterans de la Societat de Caçadors de Binissalem, que ha anunciat la seva retirada després de molts anys de dedicació a l'activitat cinegètica.