Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Les estacions de la ITV obriran tots els dissabtes del mes de juny

Les estacions de la ITV obriran tots els dissabtes del mes de juny

(01/06/2020)

El calendari per atorgar les cites prèvies estarà operatiu el capvespre d’aquest mateix dilluns.

Les estacions per a la inspecció tècnica de vehicles (ITV) de Son Castelló i So n’Oms a Palma i la d’Inca i Manacor obriran tots els dissabtes de juny, de 8 a 14 hores. El calendari per poder accedir a la cita prèvia estarà disponible a partir del capvespre d’aquest dilluns.

El Departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca ha volgut atendre les necessitats de tota la ciutadania i del sector professional del transport i, és per això que, una part de les cites estaran reservades per a transportistes i empreses, encara que  la gran majoria estaran a disposició dels particulars. 

«Entenem la necessitat del sector del transport i professionals i atenem els seus casos més urgents, però no volíem crear un greuge comparatiu amb la resta de la ciutadania, sabent que moltes persones tenen necessitat de tenir la inspecció en regla. Per això, obrim per a tothom», ha assegurat el conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano. 

La Direcció Insular d’ITV i Activitats Classificades del Consell de Mallorca ha requerit a la Federació Empresarial Balear de Transports un llistat específic de les seves necessitats. L’obertura de les estacions els quatre dissabtes d’aquest mes permetrà cobrir-les, però també ajudarà a descongestionar la llista d’espera. 

En aquest sentit, ha afegit Sevillano, «agraïm a la Federació Balears de Transport que s’hagi ajustat al que és estrictament necessari. Cosa que ens ha permès reservar per als particulars la majoria de les cites. Així hi guanyam tots.»

El conseller insular ha reconegut també l’esforç i ha agraït la bona disposició, tant del personal com de l’empresa que gestiona el servei.