Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Les inversions del Consell permeten millorar els carrers de Costitx

Les inversions del Consell permeten millorar els carrers de Costitx

(21/05/2018)

El municipi ha rebut un total de 311.412€ provinents de diferents Plans Especials

El poble de Costitx ha repavimentat diversos carrers del nucli urbà gràcies a la inversió que el Consell de Mallorca ha realitzat al municipi. Aquestes ajudes, incloses dins els Pla Especial d'Inversions 2017-2018, també comprenen la reforma del parc infantil de la plaça del Jardí que es va inaugurar fa unes setmanes i la demolició parcial, la reforma i l’ampliació d'un edifici municipal. Totes aquestes obres han suposat una inversió de 230.748,1 euros per part de la institució insular.


Així, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, s'han apropat fins al municipi per veure el resultat d'aquestes obres. Durant la visita els ha acompanyats el batle de Costixt, Antoni Salas.


L'ajuntament de Costitx també ha rebut 28.300 euros del Pla Especial d'Estalvi i Eficiència Energètica i Vehicles Elèctrics que ha destinat a l'adquisició d'un vehicle elèctric per a la prestació de serveis de competència municipal i a la millora de l'enllumenat públic del municipi.


Finalment, el Consell de Mallorca també ha atorgat 52.365 euros per al pagament de la despesa corrent.