Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Llubí millora l’enllumenat públic gràcies a les inversions del Consell de Mallorca

Llubí millora l’enllumenat públic gràcies a les inversions del Consell de Mallorca

(18/05/2018)

El municipi ha rebut un total de 317.55 euros de la institució insular provinents de diferents Plans Especials

El Consell de Mallorca, a través del departament de Desenvolupament Local, ha invertit al municipi de Llubí 240.000 euros procedents del Pla Especial d’Inversions 2017-2018. Aquest Pla ha permès a l’ajuntament actualitzar i millorar l’enllumenat públic de la plaça Molí de Son Rafal per adequar-lo en sostenibilitat i eficiència energètica, així com dur a terme l’actualització del projecte per a la recollida i conducció de les aigües pluvials del nucli urbà.

Amb motiu d'aquestes obres, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, s'han apropat fins als municipis per veure l'evolució dels projectes i per conèixer quin és l'estat en què es troben les inversions. A la visita també ha estat present la batlessa de Llubí, Magdalena Perelló.

A més, el municipi també ha rebut una subvenció de 25.182.75 euros del Pla Especial d'Estalvi i Eficiència Energètica i Vehicles Elèctrics 2018 per a l’actualització de les instal•lacions de l’enllumenat públic del poble per millorar l’eficiència energètica.

Finalment, l'ajuntament també ha rebut 52.365 euros per al pagament de la despesa corrent.