Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Més de 100 persones participaran al ‘I Training Camp’ familiar amb Tòfol Castanyer que organitza Esports del Consell al Santuari de Lluc

Més de 100 persones participaran al ‘I Training Camp’ familiar amb Tòfol Castanyer que organitza Esports del Consell al Santuari de Lluc

(05/12/2016)

Família, esport i natura conviuran el pròxim cap de setmana del 10 i 11 de desembre al Santuari de Lluc en el primer 'Training Camp Familiar' que organitza la Direcció Insular d'Esports i que estarà dirigit tècnicament pel campió mallorquí de curses de muntanya Tòfol Castanyer i el seu equip.

Aquesta trobada familiar és la culminació del projecte de Curses de Muntanya per la Serra de Tramuntana que des de fa tres anys organitza la Direcció Insular d’Esports del Consell amb la col·laboració del corredor Tòfol Castanyer, que combinen les curses pels diferents pobles de la Serra amb xerrades sobre valors, esport i natura a diferents centres escolars.

 

Així, més de 100 persones, nins i adults, podran gaudir d'aquesta primera experiència al Santuari de Lluc, on estan previstes tot un conjunt d'activitats formatives, audiovisuals i esportives adaptades a qualsevol nivell físic i experiència a la muntanya.

 

"És un projecte que me feia moltes ganes i que significa el punt i seguit del que hem fet durant tot l'any amb Esports del Consell: curses i xerrades intentant posar damunt la taula valors lligats a l'esport i també valors que podem transmetre sobre la muntanya, sobre la Serra de Tramuntana, que hem d'estimar i cuidar", ha reconegut Tòfol Castanyer durant la presentació del 'Training Camp' avui al Poliesportiu Sant Ferran, on ha estat acompanyat per la directora insular d'Esports Margalida Portells.

 

"Comptar amb la implicació d'un esportista com Tòfol Castanyer per fer aquests tipus d'esdeveniments i de projectes que combinen esport, natura i valors és un luxe i volem que tingui continuïtat durant els pròxims anys perquè promoure l’esport i a, més, promoure tots els valors i la responsabilitat que implica fer-ho a la muntanya és un objectiu clar de la Direcció Insular d’Esports”, ha reconegut Portells.

 

Les activitats començaran dissabte 10 a les 11 hores, amb tallers formatius (xerrades i audiovisuals) tant per a adults com per a nins, i activitats i entrenaments de diferents nivells. Diumenge 11 de desembre, a més, està programada una excursió al Puig Roig a partir de les 9 hores. La cloenda d’aquestes jornades se farà el mateix diumenge a les 15 hores. Cal destacar que aquest projecte ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Escorca.