Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Més d'un centenar d'alumnes dels col·legis VoraMar i Eleonor Vives gaudeixen de la I Jornada Intercentres al Poliesportiu de Can Picafort

Més d'un centenar d'alumnes dels col·legis VoraMar i Eleonor Vives gaudeixen de la I Jornada Intercentres al Poliesportiu de Can Picafort

(27/10/2016)

El Poliesportiu de Can Picafort s’ha omplert avui d’esport, de valors i, sobretot, de nins en la I Jornada Intercentres que organitza la Direcció Insular d’Esports al llarg del curs escolar dintre del programa ‘Suma’t a l’esport a l’escola’. Un total de 110 nins procedents dels CEIPS del municipi de Santa Margalida, Vora Mar i Eleonor Vives, han gaudit d’una jornada esportiva intensa i molt gratificant que ha contat amb la presència de la directora insular d’Esports, Margalida Portells.

Durant les gairebé quatre hores que ha durat la jornada, els alumnes han pogut conèixer de primera mà esports com el handbol, el hoquei, el golf o el rugbi, a més de practicar jocs d’orientació. Tot això sota les directrius dels 15 monitors de la direcció insular d’Esports del Consell de Mallorca.

 

La jornada intercentres del programa Suma’t s’ha fet per primera vegada a Santa Margalida i han participat les dues escoles de primària d'aquest municipi.

 

La Direcció Insular d’Esports organitzarà un total de 9 jornades intercentres al llarg del curs escolar amb l’objectiu de promocionar modalitats esportives menys conegudes, promoure els valors a l’esport entre els més joves i generar i fomentar col·laboració, companyerisme i amistat entre alumnes de diferents centres escolars d’arreu de Mallorca. La pròxima jornada intercentres s’organitzarà a la pista d’atletisme de Calvià dia 17 de novembre.