Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Més de 40 batles i regidors de Mallorca es reuneixen a l'IMAS per conèixer la nova estratègia sobre Dependència del Consell

Més de 40 batles i regidors de Mallorca es reuneixen a l'IMAS per conèixer la nova estratègia sobre Dependència del Consell

(01/02/2016)

La consellera Margalida Puigserver i el vicepresident Javier de Juan els han rebut a la sala d'actes del Departament de Benestar i Drets Socials.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, i el seu vicepresident Javier de Juan, han rebut avui dematí a la sala d'actes de l'IMAS batles i regidors de més de 40 municipis de Mallorca per tal d'explicar-los la tasca que es vol dur a terme des de l'àrea de Dependència de l'IMAS.

 

Concretament, el vicepresident Javier de Juan els ha desglossat les principals línies estratègiques que s'han dissenyat des de l'àrea de Dependència de l'IMAS per als propers anys.

 

En aquest sentit, ha recalcat que des de la institució insular “es vol treballar amb un model d'atenció comunitària per a la gent gran basat en la persona” i ha insistit en la “necessitat de donar una resposta adequada a totes les necessitats que vagin sortint”.

 

Igualment, durant la trobada, des de l'àrea de Dependència de l'IMAS s'ha demanat la col·laboració dels municipis per millorar amb una nova proposta el Servei d'Atenció Domiciliària de Dependència i poder-lo dur a terme així amb èxit arreu de Mallorca.