Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Mallorca està nominada a cinc categories dels World Travel Awards

Mallorca està nominada a cinc categories dels World Travel Awards

(02/06/2023)

Aquests reconeixements confirmen que l’illa continua sent un referent mundial en matèria de turisme.

Mallorca ha estat nominada a cinc categories dels World Travel Awards, uns premis de reconeixement internacional enfocats en el sector dels viatges i turisme. Aquests guardons es lliuren anualment i abasten tot un ventall de categories que inclouen hotels, atraccions turístiques, línies aèries, transport i altres serveis complementaris.

Les cinc categories a les quals ha estat nominada Mallorca són: destinació de ciutat cultural líder a Europa (per Palma); destinació de platja líder a Europa; destinació insular líder a Europa; destinació de turisme sostenible líder a Europa, i nou complex turístic líder a Europa.

Aquestes nominacions demostren el reconeixement internacional del sector turístic de l’illa i confirmen que Mallorca continua sent un referent europeu i mundial en matèria de turisme i que s’ha consolidat com a líder en turisme sostenible. Els World Travel Awards es lliuraran el 30 de setembre a la ciutat de Batumi, a Geòrgia. L’any passat, la gala europea d’entrega dels premis va tenir lloc a Mallorca, a l’hotel Mallorca Hilton Galatzó. 

Des de 1993, aquests guardons reconeixen i premien l’excel•lència en tots els sectors clau de les indústries de viatges, turisme i hoteleria. Avui, la marca World Travel Awards és reconeguda mundialment com el segell definitiu de l’excel•lència del sector, amb gran influència en els principals responsables de la presa de decisions, representants, influenciadors i mitjans de comunicació.