Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Mallorca està present a IMEX, la fira internacional de turisme MICE

Mallorca està present a IMEX, la fira internacional de turisme MICE

(22/05/2019)

L’illa participa amb estand propi a una cita clau per a la promoció com a destinació d’incentius i congressos

Mallorca participa per primera vegada amb estand propi a una de les fires de turisme d’incentius i congressos amb major repercussió internacional, IMEX, que es du a terme a Frankfurt del 21 al 23 de maig.

L’espai de Mallorca compta amb la presència d’entitats públiques i empreses privades que promocionaran la seva oferta de serveis i productes en l’estand de 80m2 que ha instal·lat el Consell, per tal de mostrar tots els avantatges de la nostra illa com a destinació MICE.

Al llarg d’aquests tres dies de fira, la delegació mallorquina mostrarà al públic internacional que l’illa compta amb les condicions perfectes per celebrar qualsevol tipus d’esdeveniment.

D’una banda, reuneix l’experiència i les infraestructures necessàries i, de l’altra, gaudeix d’un clima mediterrani i d’un entorn immillorable. A més, cal afegir la qualitat i varietat de l’oferta de serveis i complementària combinada amb un ample ventalls d’opcions vinculades a la cultura, tradicions, naturalesa, turisme actiu, gastronomia, compres, salut i benestar, entre moltes d’altres.

 

Coexpositors

Les 25 les empreses i entitats públiques que hi prenen part en l’estand del Consell de Mallorca a IMEX són les següents:

Adramar Incoming Services, Ajuntament de Calvià, Destination Touristic Services, Castell Son Claret, Fundació Palma 365, Grupotel, Hipotels, Hotel Casa Cook Sa Torre Mallorca, Hotel Son Caliu Spa Oasis, Iberostar, KP The Agency, Maximice Events, Mallorca Convention Bureau, Mallorcaleads, Mon Hotel, MTS Incoming, Philipps Bike Team, Pure Salt Luxury Hotel, Portblue Hotel, Port Calavnova, Protur Hotels, Steingerber golf&Spa Resort Camp de Mar, Viajes Kontiki, W2M i Zafiro Hotels.