Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Mallorca ha estat present a dues fires internacionals de producte

Mallorca ha estat present a dues fires internacionals de producte

(19/07/2022)

El cicloturisme i l’observació d’aus, propostes desestacionalitzadores que triomfen als nostres mercats principals.

L’oferta de Mallorca pel que fa a esport i natura, dos dels productes més valorats pels nostres mercats turístics principals, ha estat present a dues fires internacionals, la Global Birdfair al Regne Unit (15-17 juliol) i Eurobike a Alemanya (13-17 juliol). Són dos esdeveniments en els quals destaca Mallorca i que suposen un gran incentiu per a la desestacionalització de la indústria turística.

Global Birdfair 2022

L'illa ha exhibit la seva proposta d'observació d'ocells, en què destaquen l'àmplia biodiversitat existent i la varietat d'espècies endèmiques de Mallorca.

La fira de Rutland és considerada una de les fires de turisme ornitològic i de naturalesa més importants de l’àmbit internacional. És una excel·lent oportunitat per mostrar davant un dels nostres mercats principals, el Regne Unit, i molt concretament, per als birdwatchers (observadors d’aus), el millor de la nostra oferta en albirament d'ocells gràcies als paratges naturals privilegiats i paisatges extraordinaris. Mallorca hi ha estat present dins l'estand de Turespaña.

Cal destacar que l'illa és un escenari idoni perquè els amants de l'ornitologia puguin gaudir de l'observació de més de 350 espècies tant residents com migratòries que enalteixen la riquesa insular de la destinació, durant totes les estacions de l'any, per l'alta diversitat d'espècies que s’hi concentren.

Eurobike 2022

Frankfurt ha acollit la fira de la indústria de la bicicleta més important d’Europa, i Mallorca s’hi ha presentat com a destinació de referència per a aquesta pràctica esportiva durant tot l'any, gràcies a la seva orografia, el seu clima mediterrani i a tota una infraestructura creada per a satisfer la demanda del ciclista.

Els aficionats del ciclisme a Mallorca han pogut descobrir totes les novetats que ofereix Mallorca relacionades amb aquest esport. Alemanya ha conegut de primera mà l’oferta cicloturista de la nostra illa, distribuïda en 2.071 km de carreteres i camins locals. Hi ha disponibles 16 rutes a l’abast de professionals o aficionats.