Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Mallorca participa a Suïssa en una acció promocional amb 130 agents i touroperadors

Mallorca participa a Suïssa en una acció promocional amb 130 agents i touroperadors

(29/11/2019)

Turisme actiu, cultural i de salut entre les prioritats d’aquest mercat emissor

Les propostes de senderisme, excursionisme o conèixer la Mallorca més tradicional són les principals demandes dels 130 agents i turoperadors suïssos que participen al roadshow Spain Reloaded 2019 que es du a terme a Zúrich, Berna i Basilea des del 26 al 28 de novembre.

La directora insular de Turisme i de la Fundació Mallorca Turisme, Lucía Escribano, representa la marca Mallorca en aquesta acció organitzada per Turespaña que té com a principal objectiu donar a conèixer els projectes i novetats en productes i serveis d’11 destinacions espanyoles.

Es tracta d’una acció que permet el contacte directe amb els intermediaris turístics per a que la destinació pugui explicar de primera mà la seva oferta des de totes les perspectives, així com facilitar ponts de connexió per tal d’obrir noves vies promocionals i arribar d’una manera més directa al client local.

 

Perfil del mercat suís

Cal destacar que la connexió via aèria entre Palma i Suissa és directa a través dels aeroports de Zürich, Basilea, Berna, Altenrhein  i Ginebra. El temps de vol són 2 hores.

El mercat suís està manifestant el seu interès en l’illa especialment pel que fa als productes de natura, sol i platja, turisme actiu, coneixement de la vida local i rural, vi i gastronomia, compres, cultura, esdeveniments locals i wellness. Cal destacar que darrerament s’ha vist incrementada la demanda de paquets per a la pràctica del ioga i la meditació.

Segons les dades aportades per Turespaña, el 23% del turisme suís viatja amb paquet turístic, metre que el 77% ho fa de manera directa, sense intermediaris. El 50% reserva amb un mínim de 2 mesos d’antelació.

Mallorca hi participa amb altres 11 destinacions i entitats turístiques espanyoles, com ara Castilla i Lleó, País Basc, Lanzarote, Gomera, Tenerife, Eivissa, Benidorm, València, Astúries i Paradors d’Espanya.