Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Mallorca presenta el movie map a la fira ITB de Berlín

Mallorca presenta el movie map a la fira ITB de Berlín

(09/03/2017)

Mallorca pot ser l'illa de les pel·lícules i així s'ha demostrat a la fira turística ITB de Berlín amb la presentació del movie map, una aposta pel turisme cultural.

El Consell de Mallorca ha presentat un movie map a la fira turística internacional ITB de Berlín. La iniciativa consisteix en un mapa on s'hi poden trobar distintes localitzacions d'on s'han gravat pel·lícules o sèries que s'han projectat a les pantalles d'arreu del món.
La directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania, Paula Ginard, ha estat l'encarregada de fer la presentació i ha explicat "que la intenció és apostar per un turisme sostenible que permeti llevar pressió a la temporada alta i, al mateix temps, fer arribar uns visitants durant la temporada mitjana i baixa". En aquest sentit, "no només volem promoure Mallorca com a plató cinematogràfic sinó també oferir als turistes la possibilitat de descobrir els llocs on s'han gravat les seves pel·lícules preferides".
El responsable de la Mallorca Film Commission, Pedro Barbadillo, també ha participat a la presentació i ha destacat de la iniciativa que "uneix la principal indústria econòmica de Mallorca amb la indústria audiovisual. Podem facilitar que les vacances dels visitants estiguin lligades al món del cinema".
El mapa també compta amb distintes rutes proposades per anar descobrint localitzacions cinematogràfiques per la ciutat de Palma i per la serra de Tramuntana, Patrimoni Mundial de la UNESCO. A més, també s'expliquen algunes anècdotes i vivències d'actors internacionals durant les seves estades a Mallorca.
Entre les localitzacions més destacades, es troba la de la pel·lícula Cloud atlas, que està protagonitzada per Tom Hanks i Halle Berry; Bahía de Palma, d'Elke Sommer, o Woman of straw (La mujer de paja) de Sean Connery.