Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Mancor de la Vall serà membre de l’Agència de Disciplina Urbanística

Mancor de la Vall serà membre de l’Agència de Disciplina Urbanística

(01/12/2015)

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, s’ha reunit amb el batle de Mancor de la Vall, Guillem Villalonga, per preparar l’adhesió del municipi a l’Agència de Disciplina Urbanística. Aquesta trobada, també ha estat l’estrena del nou director gerent de l’agència, que ha pres possessió avui del càrrec.

L’Ajuntament de Mancor de la Vall començarà els tràmits per ser membre de l’Agència de Disciplina Urbanística (ADU). Avui, han començat els primers contactes amb l’ajuntament durant una reunió que han mantingut la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i el batle de Mancor de la Vall, Guillem Villalonga. A la trobada, també hi han assistit el director insular d’Infraestructures i Mobilitat, Iñaki Miranda, i el nou director gerent de l’ADU, Bartomeu Tugores.

A partir d’ara, el Ple de l’Ajuntament de Mancor de la Vall haurà d’aprovar l’adhesió i després l’aprovarà el Consell de Direcció de l’ADU. Finalment, es podrà firmar el conveni d’adhesió. Aquesta nova incorporació és una passa més del nou impuls que es dóna a l’agència des del departament. Recordem que al darrer Consell de Direcció es va aprovar l’adhesió de Felanitx i d’Artà. D’altra banda, també els municipis de Sóller i Capdepera han manifestat la voluntat de ser membres de l’ADU.

Aquesta reunió també ha estat l’estrena del nou director gerent de l’ADU, Bartomeu Tugores, que ha pres possessió del càrrec avui dematí. Tugores va ser elegit per concurs de mèrits i el seu nomenament va ser aprovat per majoria qualificada (tres cinquenes parts) del Ple del Consell.

Pel que fa a infraestructures, el batle de Mancor de la Vall ha manifestat la necessitat de millora de la carretera Inca-Mancor de la Vall. Des del Consell, es començarà l’estudi d’alternatives i a veure com es pot fer la millora. Cal destacar que aquesta via és una de les portes d’entrada a la serra de Tramuntana.

Finalment, la consellera i el batle s’han donat la mà per continuar col·laborant durant la legislatura amb els temes que afecten ambdues institucions.