Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Margalida Puigserver es reuneix amb el director de l'ODDM, Marc Tur, per fixar línies de col·laboració

Margalida Puigserver es reuneix amb el director de l'ODDM, Marc Tur, per fixar línies de col·laboració

(03/08/2015)

L'objectiu és que l’IMAS i el Govern treballin de manera conjunta i ser així més eficients en les polítiques de protecció al menor.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, i la vicepresidenta de l'IMAS Apolònia Miralles, juntament amb la directora insular del Menors i Família de l'IMAS, Beatriz Morales, s'han reunit avui amb el director de l'Oficina de Defensa dels Drets del Menor (ODDM), Marc Tur, a la seu de l'IMAS.

 

L'objectiu d'aquest encontre era fixar una sèrie d'iniciatives i estratègies a seguir i establir així uns ponts de col·laboració entre les dues administracions per tal d'augmentar l'eficiència dels recursos adreçats des del Consell de Mallorca i el Govern en matèria de protecció al menor.

 

En aquest sentit, cal recordar que el Consell de Mallorca, a través de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), és l'organisme competent en matèria de protecció al menor en situació de desprotecció greu i de desemparament i gestiona directament els serveis, centres i programes d'intervenció que es creuen necessaris, així com els tràmits i seguiment dels casos d'acolliments i adopcions de Mallorca.

 

Puigserver ha valorat molt positivament aquesta primera trobada entre els dos organismes, i ha assegurat que “per tal de ser més eficients de cara a la ciutadania és imprescindible anar de la mà a l’hora de fer polítiques que afecten a menors en situació de desprotecció greu i de desemparament”.