Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Margalida Puigserver es reuneix amb el president d'Aldeas Infantiles SOS de España, Pedro Puig

Margalida Puigserver es reuneix amb el president d'Aldeas Infantiles SOS de España, Pedro Puig

(14/12/2015)

A la reunió també hi han assistit la vicepresidenta de l'IMAS, Apol·lònia Miralles, i la directora de la delegació de Balears, Paola Monleón.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, s'ha reunit avui horabaixa amb el president d'Aldeas Infantiles SOS de España, Pedro Puig. A la trobada han assistit també la vicepresidenta segona de l'IMAS, Apol·lònia Miralles i la directora de la delegació de Balears de l'entitat Paola Monleón i el director del departament d'Imatge i Comunicació Ramon Jiménez.

 

Tant el representant nacional com la delegada a Balears ha aprofitat la trobada per donar a conèixer a la consellera i a la vicepresidenta quina és la tasca que es duu a terme des de la seva entitat i quins són els projectes en els que treballen actualment a Mallorca.

 

En aquest sentit, Puigserver s'ha mostrat molt interessada per la feina que es realitza des d'Aldeas Infantiles, centrada sobretot en la protecció als menors i l'ajuda a la infància. Així mateix Puigserver s'ha compromés a estudiar possibles línies de col·laboració amb l’IMAS.