Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Margalida Puigserver es reuneix amb els representants de totes les entitats que formen la FEIAB

Margalida Puigserver es reuneix amb els representants de totes les entitats que formen la FEIAB

(28/10/2015)

La consellera els ha volgut demanar personalment la seva implicació a l'hora de construir un servei de protecció al menor més eficient.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, juntament amb la directora insular de Menors i Família, Beatriz Morales, s'han reunit avui dematí amb els representants de totes les entitats que conformen la FEIAB  per tal de coneixer-los personalment i exposar-los el nou projecte d'aquesta legislatura de cara a construir uns serveis socials més eficients.

 

La Federació d'Entitats d'Atenció a la Infància i l'Adolescència Balear (FEIAB), presidida per Joan Ferrer i Magela Sosa, engloba les entitats de menors AMES, Associació Pare Montalvo, Centre Mater Misericordiae, Fundació Aldaba, Fundació Minyones, Fundació Natzaret, Grec, Intress, Fundació de Solidaritat AMARANTA, Llar els Temple i el Patronat de l'agrupació Pro-Minusvàlids psíquics de la comarca d'Inca.

 

Durant la reunió, la consellera Margalida Puigserver ha volgut deixar clar que “ha començat una etapa nova amb gent jove que tenim moltes ganes de fer feina i construir una Mallorca per a tots. Hem vengut aquí a escoltar-vos i saber què pensau i què necessitau, per poder prendre després les decisions”. En aquest sentit, Puigserver els ha animat a implicar-se en el projecte actual del Consell de Mallorca de “Repensem Mallorca que pretén construir una Mallorca a partir de la participació de tothom, entitats i particulars”.


Per la seva part, la directora Beatriz Morales ha exposat la seva voluntat de “dur a terme una certa reestructuració per facilitar la tasca de les entitats i ser més eficients a l'hora d'assegurar el benestar del menor que es troba en situació de desprotecció”.

 

Per part de la FEIAB, per la seva part, han agraït la visita de la consellera i la directora insular a la seva seu per la “proximitat que heu demostrat i que ens aporta tranquil·litat” per continuar fent feina.

 

Precisament ahir la directora insular Beatriz Morales es va reunir a l'IMAS amb les responsables de la Fundació RANA per conèixer el projecte d'aquesta entitat que ajuda als menors que han patit abusos sexuals i estudiar línies de col·laboració per futures campanyes de prevenció a Mallorca.