Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Margalida Puigserver es reuneix amb la Fundació Indig per conèixer la seva tasca

Margalida Puigserver es reuneix amb la Fundació Indig per conèixer la seva tasca

(25/01/2016)

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'IMAS ha manifestat la importància que té treballar de manera conjunta amb les entitats que vetllen per una infància digna.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, juntament amb la vicepresidenta de l'IMAS, Apol·lònia Miralles i la directora insular de Menors, Beatriz Morales, s'ha reunit aquest matí amb Carmen Artero gerent de la Fundació Indig (Infància i Dignitat).

 

Artero ha explicat a la consellera, la vicepresidenta i a la directora insular de Menors i Família, la tasca que duen a terme des de la seva entitat, que té com a principal objectiu vetllar per una infància digna i que es centra en el treball amb nins i joves que es troben en règim d'acollida residencial.

 

La consellera ha posat de manifest la importància de la feina conjunta entre institucions i entitats i s'ha mostrat disposada a estudiar noves vies per tal de refermar la col•laboració amb aquesta entitat.