Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Margalida Puigserver es reuneix amb la Fundació Patronat Obrer

Margalida Puigserver es reuneix amb la Fundació Patronat Obrer

(09/12/2015)

La presidenta de l’IMAS ha pogut conèixer de primera mà els projectes que duen a terme des de la fundació per als col•lectius més vulnerables.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, juntament amb les directores insulars d'Atenció a la Dependència, Margalida Fullana, i Inclusió Social, Caterina Mas, s'han reunit avui amb les responsables de la Fundació Patronat Obrer, de Palma.

 

Concretament, hi han acudit la seva presidenta Margalida Ferragut, i la gerent, Llúcia Carreras, amb l’objectiu de presentar a l'IMAS els serveis que ofereixen en l'àmbit de gent gran i d'inserció social, així com també estudiar possibles línies de col·laboració amb la institució insular per atendre els col·lectius més vulnerables.

 

La Fundació Patronat Obrer és una fundació sense ànim de lucre que nasqué l'any 1907 ja amb l'objectiu de pal·liar les necessitats bàsiques de la població. En aquest sentit, duen a terme diferents en l'àmbit esportiu, de la formació, o de l’orientació laboral.