Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Margalida Puigserver es reuneix amb la plataforma Mallorca Terra d'Acollida

Margalida Puigserver es reuneix amb la plataforma Mallorca Terra d'Acollida

(26/10/2015)

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'IMAS, manté una trobada amb representants del col•lectiu d'ajuda als refugiats sirians per coordinar actuacions.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, Margalida Puigserver, ha mantingut avui al matí una reunió amb diversos representants de la plataforma Mallorca Terra d'Acollida.

 

La consellera, que ha estat acompanyada per la directora insular d'Inclusió, Caterina Mas, ha rebut Roser Salmorà, Pere Fullana i Helena Herrera en representació del col·lectiu sorgit arran de la iniciativa popular per coordinar l'ajuda als refugiats sirians que arribin a Mallorca.

 

Puigserver ha aprofitat la trobada per posar-los al dia de les iniciatives que es duen a terme des de l'IMAS, entre les que destaca el registre únic d'atenció i acollida als refugiats, a través del qual es poden inscriure les persones, entitats, col·lectius i ajuntaments interessats en oferir la seva col·laboració, al següent enllaç http://www.imasmallorca.net/solidaritatrefugiats

 

Durant la reunió s'ha acordat treballar de forma conjunta en la sensibilització i conscienciació de la població de tots els municipis de la nostra Illa de cara a les necessitats del col·lectiu de refugiats, mentre s'espera la seva arribada.

 

Puigserver ha destacat també la necessitat de treballar amb el Govern balear i la resta de comunitats autònomes, així com pressionar el Govern central perquè actuï davant aquesta situació.