Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Margalida Puigserver felicita a 3 Salut Mental per la posada en marxa de 3 Glops

Margalida Puigserver felicita a 3 Salut Mental per la posada en marxa de 3 Glops

(05/11/2015)

La consellera ha assistit a la presentació pública d'aquest projecte social i ha elogiat la seva tasca.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, juntament amb el director insular de persones amb discapacitat de l'IMAS, José Manuel Portalo, ha assistit avui a la presentació del projecte social 3 Glops, impulsat per les associacions Gira-sol, Es Garrover i Estel de Llevant que conformen 3 Salut Mental.

 

Durant l'acte, la consellera ha tengut l'oportunitat de parlar amb alguns usuaris d'aquest projecte social i conéixer així de ben a prop la realitat de les persones que pateixen qualque tipus de malaltia mental i els seus familiars. En aquest sentit, ha elogiat a les associacions de 3 Salut Mental la posada en marxa de 3 Glops perquè “fomenta la integració socio-laboral de les persones que pateixen qualque malaltia mental, els ajuda a sentir-se útils i això és molt important”.

 

El projecte 3 Glops és un projecte que cerca la inserció laboral de persones amb malaltia mental a través d'un centre d'embotellament d'aigua. En aquest sentit, la consellera Margalida Puigesrver també ha destacat que  « des del mes d'agost nosaltres tenim suscrit un contracte social amb Es Garrover pel subministrament d'aigua potable a les instal·lacions de l'IMAS ».