Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Margalida Puigserver i Javier de Juan s’interessen pel projecte de Llar de Memòria de sa Pobla

Margalida Puigserver i Javier de Juan s’interessen pel projecte de Llar de Memòria de sa Pobla

(03/11/2015)

Es tracta d'una entitat sense ànim de lucre que duu a terme tallers i teràpies per als malalts d'alzheimer i altres demències.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, juntament amb el vicepresident de l'IMAS, Javier de Juan, i la directora insular d'Atenció a la Dependència, Margalida Fullana, s'han reunit avui amb Antoni Torrens, Maria Campins i Catalina Gost, de l'entitat Llar de Memòria, de sa Pobla.

 

La consellera s'ha interessat per la tasca que duu a terme aquesta entitat sense ànim de lucre, creada per ajudar tant als malalts de demències com l'alzheimer i el Parkinson, com als seus familiars. Igualment i arrel d'aquesta reunió, des de l'IMAS s'estudiaran possibles línies de col·laboració amb les iniciatives que es duen a terme amb aquesta entitat.

 

Llar de Memòria és un centre sociosanitari integral que duu a terme activitats i tallers adreçats als malalts d'alzheimer i altres demències, com poden ser la teràpia amb cans o els tallers d'habilitats socials o d'estimulació emocional i social. 

 

En aquest sentit, val a dir que des de l'IMAS ja es duen a terme iniciatives de prevenció del deteriorament de les capacitats mentals i les habilitats socials tant a les seves llars i residències com als diferents municipis on hi ha una demanda de persones que volen dur a terme els tallers d'estimulació cognitiva.