Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Margalida Puigserver inaugura a Vilafranca l'acte de celebració del 25è aniversari de l'EVIF

Margalida Puigserver inaugura a Vilafranca l'acte de celebració del 25è aniversari de l'EVIF

(22/02/2019)

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver; juntament amb el vicepresident de l'IMAS, Javier de Juan, i el batle de Vilafranca, entre d'altres, Montserrat Rosselló, han presidit l'acte de celebració del 25è aniversari de l'Equip de Vellesa i Família de l'IMAS que, en aquesta ocasió, s'ha dut a terme al Teatre de Vilafranca.

També han assistit a aquesta jornada les persones majors que participen als diferents grups de tallers de memòria que des de l'IMAS es duen a terme als diferents municipis de la comarca de Manacor. Cal recordar que el passat dia 22 de febrer ja es va dur el pertinent acte de celebració a Inca, i el proper dia 4 de març es repetirà a Santa Maria amb els assistents als tallers dels municipis de la comarca de Palma.

Precisament la consellera Margalida Puigserver ha inaugurat la jornada donant especialment les gràcies als professionals de l'àrea, així com a tots els participants dels tallers, ja que sense la seva implicació seria impossible que aquest programa hagués arribat als 25 anys. En aquest sentit, ha recalcat que «aquests tallers no són només classes d'exercicis per estimular la memòria, sinó també un conjunt de records i vivències que cada un de vosaltres va sumant», tal i com es pot veure al quadern que des de l'àrea de dependència de l'IMAS s'ha editat per a l'ocasió.

Per la seva banda, el vicepresident Javier de Juan ha estat l'encarregat de clausurar una jornada durant la qual s'han donat a conèixer els diferents serveis que es donen des de l'EVIF i que ha anat creixent al llarg dels anys, passant dels dos grups inicials dels Tallers de Memòria a Maria i Algaida, als 59 actuals. A més també s'ha fet un recorregut pels tallers de Familiars Cuidadors, el programa de Suport Psicosocial i el més recent de Participació i Cooperació. Javier de Juan ha confessat sentir-se «molt feliç » per l'èxit d'un programa que sempre ha apostat per la prevenció. ¿¿¿¿¿¿¿