Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Margalida Puigserver inaugura la jornada de SARquavitae dedicada a l'alimentació i nutrició dels majors

Margalida Puigserver inaugura la jornada de SARquavitae dedicada a l'alimentació i nutrició dels majors

(01/12/2015)

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'IMAS ha donant el sus a la trobada 'Textures, colors i sabors amb salut'.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, ha inaugurat aquest matí la jornada “Textures, colors i sabors amb salut. Alimentació i nutrició dels majors”, organitzada per SARquavitae a l'hotel Melià Palas Atenea de Palma.

 

Juntament amb la consellera, han estat presents a la inauguració la regidora de Benestar i Drets Socials de l'Ajuntament de Palma, Mercé Borràs; Lourdes Amer, Directora Territorial de Zona de SARquavitae a Balears i Javier Jiménez, director de la Fundació SARquavitae.

 

La consellera ha recordat la importància de la correcta nutrició “a qualsevol etapa de la vida” i ha posat de manifest que des de l'àrea d'Atenció a la Dependència de l'IMAS, “creiem també que el fet de tenir certes restriccions alimentàries, intoleràncies o altres problemàtiques associades a l'edat, no ha de ser un impediment per a dur a terme una correcta alimentació, que a la vegada ha de ser atractiva”.

 

Més de 240 persones han assistit a aquesta trobada, que ha comptat amb una part teòrica que ha constat de dues conferències sobre alimentació saludable i una part pràctica amb tres tallers d'elaboració de diferents preparacions.