Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Margalida Puigserver, presidenta de l’IMAS, es reuneix amb AMPEB

Margalida Puigserver, presidenta de l’IMAS, es reuneix amb AMPEB

(07/09/2015)

La presidenta de l'IMAS ha rebut la visita de la Asociación de Mayores Parados por el Empleo de Baleares (AMPEB) amb qui han acordat estudiar possibles vies de col·laboració.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, s'ha reunit aquest matí amb l'Asociació de Mayores Parados por el Empleo de Baleares (AMPEB), per conèixer de primera mà la situació del col·lectiu d'aturats majors de 45 anys de les Illes.

 

Puigserver, que ha estat acompanyada per la directora insular d'Inclusió Social, Caterina Mas, ha escoltat els representants de l'associació, que han posat damunt la taula la greu situació econòmica que pateix aquest col·lectiu.

 

La presidenta de l’IMAS ha lloat la tasca que els responsables de AMPEB duen a terme en benefici d’un col·lectiu de persones que s’ha vist molt afectat per la greu situació econòmica, al temps que ha destacat la bona predisposició de les dues parts per d’establir línies de col·laboració entre ambdues entitats.

 

Per part de l'AMPEB han assistit a la trobada, la vicepresidenta primera Elisa Carmen del Toro, juntament amb Gustavo di Pietro, Francisco José Castillo, Isabel Mas, Silvia Ziliotto i Elena Bautista que ha aprofitat l'ocasió per donar a conèixer la tasca que duen a terme des de l’associació.

 

La consellera de Benestar i Drets Socials del Consell de Mallorca ha escoltat les seves demandes, s'ha compromès a donar a conèixer la tasca de AMPEB als municipis de Mallorca, així com també a estudiar possibles vies de col·laboració entre l'entitat i la institució insular.