Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Margalida Puiserver participa en la presentació de l’Anuari de l’envelliment Illes Balears 2015

Margalida Puiserver participa en la presentació de l’Anuari de l’envelliment Illes Balears 2015

(11/11/2015)

La consellera ha destacat els programes que es duen a terme des de l'IMAS per fomentar un envelliment actiu.

La consellera de Benestar i Drets Socials presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, ha participat en l’acte de presentació de l’”Anuari de l’envelliment. Illes Balears 2015” , que s'ha editat un any més des de la Universitat de les Illes Balears i que ha comptat amb la col·laboració de l'IMAS.

 

Durant la seva intervenció, Puigserver ha recalcat els diferents programes que es duen a terme des de l'IMAS per fomentar un envelliment actiu i saludable i intentar prevenir així una situació de dependència en la mesura del possible. En aquest sentit, ha destacat tant els tallers d'estimulació cognitiva i habilitats socials per a persones majors que es duen a terme als diferents municipis de Mallorca per exercitar la ment, com les activitats puntuals com per exemple excursions que s'organitzen des de les diferents llars i residències gestionades per l'IMAS.

 

L’acte de presentació de l'Anuari de l'envelliment de les Illes Balears 2015” s’ha realitzat a la sala d’actes del Col·legi Oficial de d'Advocats de les Illes Balears, a Palma. A més de la consellera Margalida Puigserver, a la taula inaugural també hi havia la consellera de Serveis Socials i i Cooperació del Govern de les Illes Balears, Fina Santiago, la directora de la Càtedra d’Atenció a la Dependència i Promoció de l’Autonomia Personal de la UIB, Carmen Orte; el rector de la UIB, Llorenç Huguet i el president de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, Josep Antoni Cifre. Per la seva part, l'escriptor Juan José Millas ha impartit la conferència “Literatura i enfermetat”.